maandag 21 juni 2010

27 juni : 5 km test Start to Run.

Zondag is het weer zover: onze jogfamilie wordt uitgebreid met de Start to Runners 2010. Zoals elk jaar verwachten we mooi weer en een heel fijne sfeer.
Vanaf 9u15 kunnen de startnummers in de kantine afgehaald worden.
Om 9u45 start de opwarming met Guy en Danny.
De test start om 10u in het parkje. Daar is een parcours afgebakend. Na elke ronde krijgt de deelnemer een lintje om zo de afgelegde afstand te bepalen.
Na de inspanning volgt de ontspanning en volgt de diplomauitreiking met aperief. We verwachten onze joggers, familie en sympatisanten graag rond 12 u aan onze terreinen in de Hielstraat.

Op maandag 28 juni is er geen training voorzien. Wie toch graag wil joggen, kan misschien deelnemen aan de 'Valeir & Breydelspek Run' waar heel wat lekkers bij elkaar te lopen is.

We hopen dat velen van onze Start to Runners blijven joggen. In onze joggroepen is er voor ieder wat wils. Tijdens de zomermaanden blijven Guy en Danny paraat om de beginnende joggers te begeleiden. Wie wil kan uiteraard ook aansluiten bij één van onze andere joggroepen. Na de opwarming worden telkens de verschillende joggroepen voorgesteld; dit kan wisselen afhankelijk van onze begeleiders. Om veilig en verzekerd te joggen is het wel nodig je in te schrijven bij onze club. Het atletiekjaar loopt nog tot eind oktober. Om tot dan te joggen betaal je dus nog 20 euro. Dit alles kan geregeld worden met onze secretaris Chris Dupré.
Niet onbelangrijk voor onze Start to Runners is dat de trainingen na de cursus Start to Run beginnen om 19 u (en dus niet meer om 19u30). Iedereen van harte welkom!

Noteer ook alvast zondag 29 augustus in je agenda. Dan organiseert onze atletiekclub op onze terreinen (met nieuwe piste?) een barbecue. We willen met onze joggers van deze gelegenheid graag gebruik maken om het starschot te geven voor onze trainingen na de zomervakantie met iedereen terug op post na eerst een welverdiende en deugddoende vakantie.

1 opmerking:

Anoniem zei

Weten jullie waar de foto's staan van de test die we hebben afgelegd op 27 juni 2010

Groetjes
Caroline.