dinsdag 9 september 2008

Derde Ledebergse Jogging!

Op een druilerige zondag, krijgt Pascale zin om te schrijven voor de blog. Benieuwd om te lezen waar deze sportieve dame nu ging lopen?
Zaterdag 6 september stond de jogging tgv de Ledebergse feesten op het programma.
Sandrine en ik hadden besloten om de korte versie (5km) te lopen en achteraf gezien was ik maar wat blij met die keuze want met de zon en de daarbijhorende warmte was het rap puffen geblazen. Pas op, de sfeer was optimaal, veel RCG-genoten , een ludiek trio dat voor wat muziek zorgde en hier en daar wat aanmoedigingen van bewoners…wa moet nen mens nog meer hebben hé ? Trouwens, om het wat meer cachet te geven, lieten ze alvast de schepen van Financiën, Facility Management & Sport (Christophe Peeters dus), het startschot geven. Eveneens gespot, Mathias De Clercq en het meest sportieve gemeenteraadslid van Gent, Catharina Segers (met Kwiekske !).
Na één aanloopronde in de nabije omgeving van de kerk, moesten we nog twee rondes lopen in het park de Vijvers, waar ik trouwens al 10 jaar heel dichtbij woon, maar nog nooit een voet had in gezet, shame on me !
Een fleske water en een bonnetje voor een gratis consumptie kregen we dan bij de aankomst, waarna we verbroederden in de feesttent en onder het drinken van een Ledebergse tripel, de prijsuitreiking kondenaanschouwen. ‘k Zou zeggen, laat ons volgend jaar nog wat meer reclame maken voor deze jogging want, hoe meer zielen, hoe meer vreugd !

Geen opmerkingen: