zondag 28 september 2008

Er is beweging in onze club!

Hierbij nog enkele fotootjes van onze joggers in actie. Het wordt terug vroeger donker dus moest ik er nog even van profiteren om te laten zien hoe goed we bezig zijn. Er is een groepje ferm aan het trainen voor de 20 km van Parijs (nog twee weekjes slapen ...). Hoedje af!
Verder zijn de anderen gestart aan de opbouw naar de 10 km (streefdatum ligt ergens eind november). Na de opwarming vertrekken we allemaal samen - momenteel voor een afstand van ongeveer 6 km - en onderweg verdelen we ons dan in twee of drie groepjes naar tempo. Kenners weten al langer dat je conditie niet hoeft op te bouwen door snel te lopen maar wel door de duur te verlengen. Onze langzamere joggers hoeven dus zeker niet te panikeren; voor de meerderheid van hen is die 10 km een haalbare kaart. Regelmaat is hier uiteraard zeer belangrijk!
Verder wil ik jullie er nog eens aan herinneren dat het lidgeld voor 2008-2009 dient betaald te worden. In de kantine kan je je kaart gaan ondertekenen en je stort het lidgeld op rekeningnummer 390-4504661-36. In de mededeling noteer je de naam van de jogger. Het eerste lid betaalt 58 euro, het tweede lid 51 euro, het derde lid 45 euro en vanaf het vierde lid 30 euro per aangeslotene. Je ben dan ook aangesloten bij de VAL en dus verzekerd. In Spikes lees je tweemaandelijks wat er reilt en zeilt in onze atletiekclub.

Geen opmerkingen: