donderdag 3 juli 2008

Wat na de Start to Run?

Aan de 5kmtest namen maar liefst een 90-tal van onze Start to Runners deel. De uitslagen van de test op zondag vind je hier en wie hier klikt vindt de uitslagen van de deelnemers op maandag terug. Aan allen een dikke proficiat en … doe zo voort!
We hopen velen van hen terug te zien in één van onze joggroepen. Elke maandag, woensdag en vrijdag om 19u wordt er verzameld op ons atletiekterrein. Ik stel jullie nog even de jogbegeleiders voor :



Guy en Ingrid begeleiden samen de groep van de 5 km die opgesplitst wordt in een snellere en langzamere groep. Tijdens de vakantieperiode zijn Thierry en Inge indien nodig “begeleiders ad interim”.
De groep van Luc jogt telkens ongeveer 8 km. En tenslotte is er nog de groep van Thierry, Marc en Jan die gaan voor looptoertjes van ongeveer 15 km.
Wie graag met ons meeloopt en nog lid wil worden kan dit door zo vlug mogelijk zijn gegevens en 20 euro te bezorgen aan Chris Dupré; te vinden in de kantine tijdens de trainingen. Tot de start van het nieuwe atletiekjaar (oktober) ben je dan verzekerd en aangesloten bij de VAL.

Geen opmerkingen: